Gerucht: Nieuwe versie van The Last of Us Part II in de maak

Geplaatst:

The Last of Us Part II verscheen pas in 2020 en toch blijkt Naughty Dog bezig te zijn met een nieuwe versie van deze game. In een Spaans interview werd de hint gegeven door componist Gustavo Santaolalla.

De pc-versie van The Last of Us Part I is ondertussen al een tijdje te spelen. Hierdoor zou het niet vreemd zijn dat Naughty Dog bezig is met een pc-port voor The Last of Us Part II. Vooral omdat Sony heeft bevestigd dat er meer games naar pc komen. Hoe is het gerucht de wereld in gekomen? Tijdens een interview met Gustavo Santaolalla, die verantwoordelijk was voor de muziek van beide games, kun je in een nieuwe versie van de game met zijn personage praten. Als eerbetoon heeft hij namelijk een personage gekregen die met een banjo muziek maakt in Jackson.

Hij mocht verder geen nieuwe informatie vrijgegeven. Het is een mogelijkheid dat Santaolalla spreekt over de pc-port van The Last of Us Part II. De game verscheen natuurlijk voor de PlayStation 4, waardoor een remaster voor de PlayStation 5 niet weggestreept kan worden. De derde optie is, dat het gaat om een Directors Cut met extra content. Hetzelfde werd namelijk gedaan voor Ghost of Tsushima. The Last of Us Part II verdeelde de fanbase in twee groepen. Niet iedereen kon het psychologische verhaal waarderen. In onze review van The Last of Us Part 2 waren we wel enthousiast.

The Last of Us Part II3

Zowel Sony als Naughty Dog moeten nog met het nieuws naar buiten komen. We moeten dus nog wachten op de officiële bevestiging.

Bron: Comicbook.com

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Last of Us Part 2

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

19 juni 2020

Ontwikkelaar

Naughty Dog

Gameliner Awards

Beste game van 2020

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord