Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

  • Ontwikkelaar Aspyr Media
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Gerucht: Verwarring rond status Star Wars KOTOR-remake

Is de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake nou wel of niet geannuleerd? Er heerst grote verwarring over de status van de game.

Toen de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake aangekondigd werd leek er geen vuiltje aan de lucht. Het was de onthulling van een remake waar fans al jarenlang op hoopten. Toch bleef het na de aankondiging verdacht stil rond de game op het nieuws dat de KOTOR-remake ook naar pc moest komen. Er doken geruchten op dat de remake een moeizame ontwikkeling had en nu heeft Sony de trailer verwijderd. Dit deed natuurlijk het gerucht aanwakkeren dat de game geannuleerd was. In een statement naar Kotaku zegt Sony dat de trailer verwijderd is vanwege een verlopen muzieklicentie. Op de vraag of de game nog in ontwikkeling is wil Sony niet reageren.

Zolang er geen officieel statement is van de annulering van de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake, staat de game gepland voor een release op de PlayStation 5 en pc. Wij houden jullie op de hoogte over de laatste ontwikkelingen over deze game.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?