Gerucht: Verwarring rond status Star Wars KOTOR-remake

Geplaatst:
Aangepast: 30 september 2023 09:59

Is de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake nou wel of niet geannuleerd? Er heerst grote verwarring over de status van de game.

Toen de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake aangekondigd werd leek er geen vuiltje aan de lucht. Het was de onthulling van een remake waar fans al jarenlang op hoopten. Toch bleef het na de aankondiging verdacht stil rond de game op het nieuws dat de KOTOR-remake ook naar pc moest komen. Er doken geruchten op dat de remake een moeizame ontwikkeling had en nu heeft Sony de trailer verwijderd. Dit deed natuurlijk het gerucht aanwakkeren dat de game geannuleerd was. In een statement naar Kotaku zegt Sony dat de trailer verwijderd is vanwege een verlopen muzieklicentie. Op de vraag of de game nog in ontwikkeling is wil Sony niet reageren.

Zolang er geen officieel statement is van de annulering van de Star Wars: Knights of the Old Republic-remake, staat de game gepland voor een release op de PlayStation 5 en pc. Wij houden jullie op de hoogte over de laatste ontwikkelingen over deze game.

Bron: Kotaku

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord