Godzilla komt naar naar Call of Duty

Geplaatst: 14 april 2022 08:44

Het klinkt misschien als een behoorlijk late 1 aprilgrap, maar dat is het niet. Het lijkt er namelijk echt op dat Godzilla naar Call of Duty: Warzone komt.

Godzilla is een monster dat je wellicht niet snel in een game als Call of Duty verwacht. Toch lijkt het erop dat de Kaiju zich een weg naar het Call of Duty-universum heeft gebaand. Eerder dit jaar ging er al een gerucht rond dat King Kong en Godzilla aan Call of Duty: Warzone worden toegevoegd. Dat leek best wel vergezocht, maar Activision heeft via Twitter bevestigd dat er toch echt monsters naar de Call of Duty-games komen. Via Twitter werd namelijk een teaser trailer van het nieuwe seizoen van Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard geplaatst waarin te zien is dat de Nazi's iets mysterieus wakker hebben gemaakt. Aan het einde van de trailer zijn de brullen van monsters, waaronder Godzilla, te horen. De teaser werd opgevolgd door een korte audioclip met vreemde geluiden en de vraag of iemand kan helpen het signaal te ontcijferen. Al gauw kwam een slimme Twitteraar erachter dat je, wanneer je de audioclip visueel maakt in een audioprogramma als Audacity, de tekst "Monsters are real" te zien krijgt.

Het lijkt er dus echt op dat er gigantische monsters naar Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Vanguard komen. Wanneer en hoe ze precies naar de games komen, is nog niet bekend. Het nieuwe seizoen begint op 27 april, dus we horen er binnenkort vast meer over.

Bron: Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Warzone

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 maart 2020

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord