Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gordon Ramsey in 3D

Ubisoft heeft vandaag Hell's Kitchen: The Videogame aangekondigd die in september wereldwijd uit gaat komen voor de Wii, DS en pc.

In deze game zul je op je virtuele kookkunsten beoordeeld worden door de chef-kok Gordon Ramsey in 3D. Hoe meer vooruitgang er geboekt zal worden naar mate de game vordert, zal de speler toegang krijgen tot een aantal eigen recepten van de chef-kok. Of het leuk wordt, zien we na de zomer.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?