Gran Turismo 7

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 4 maart 2022
  • Platformen PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gran Turismo 7 krijgt drie nieuwe auto's in update

Er verschijnt deze week een gloednieuwe update voor Gran Turismo 7. Met de update worden er drie nieuwe auto's aan de razendsnelle racegame toegevoegd.

Gran Turismo 7 verscheen eerder dit jaar in de winkelschappen. Sindsdien heeft de game meerdere patches gehad die problemen in Gran Turismo 7 oplosten of nieuwe content met zich meebrachten. De volgende update is weer zo'n contentupdate en voegt drie nieuwe auto's toe aan de game. In een tweet deelt de producent van de racegame drie silhouetten van wrede bolides. Welke auto's het daadwerkelijk zijn, is nog even een geheim. Dat weerhoudt fans er echter niet van om volop te speculeren over de mogelijke toevoegingen. Je kunt de mysterieuze voertuigen in de onderstaande tweet bekijken.

Kun jij de auto's in de afbeelding herkennen? Laat het weten in een reactie.

BRON Kazunori Yamauchi via Twitter

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?