Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Grand Theft Auto IV patch uit voor PC

Alhoewel de zon steeds meer te zien is deze tijd van het jaar is het wellicht geen zonnige periode voor PC gamers. Het komt steeds vaker voor dat multiplatform games later op de computer verschijnen dan op consoles, of zelfs helemaal niet. Grand Theft Auto IV kwam al in april 2008 uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3, terwijl het pas in december op de PC verscheen. Toen het ook eindelijk uitgekomen was waren er veel problemen. Desalniettemin probeert Rockstar de gemaakte fouten alsnog op te lossen en heeft een derde patch online gezet.

De 1.0.3.0 patch zou veel verbeteringen met zich meebrengen en problemen verhelpen. Zo hebben mensen met een ATi X1900 videokaart geen problemen meer met de belichting na het installeren. Daarnaast kan de besturing nu beter aangepast worden en zijn er twee nieuwe grafische instellingen: reflectie en schaduw kwaliteit.

Wanneer je inlogt op Windows Live zal de update automatisch gedownload worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?