The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Griezelen met The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Griezelige Halloween met deze onwijs schattige afbeelding van The Legend of Zelda: Breath of the Wild! Onze held Link beklimt namelijk een pompoen, iets wat vandaag natuurlijk erg toepasselijk is. De afbeelding is gedeeld door het Japanse twitteraccount van The Legend of Zelda. Zelfs Nintendo doet dus mee aan deze - vooral Amerikaanse - feestdag.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild komt volgend jaar uit voor de Nintendo Wii U en Nintendo Switch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?