Grand Theft Auto Online

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 1 oktober 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

GTA Online-verhaal met Dr. Dre aangekondigd

GTA Online krijgt een uitbreiding van het verhaal met Franklin Clinton. Niemand anders dan de hiphop-producent Dr. Dre speelt daar een unieke rol in.

Rockstar Games heeft The Contract aangekondigd, de nieuwe uitbreiding die zich richt op het verhaal van Franklin. In het verhaal zet Franklin een bureau genaamd Celebrity Solutions Agency op, waarbij hij op zoek is naar een belangrijke klant. Je raad het waarschijnlijk al, maar deze klant gaat Dr. Dre zijn die via DJ Pooh terecht komt bij Franklin. Dr. Dre is zijn telefoon kwijtgeraakt met al zijn nieuwe tracks erop en Franklin moet hem helpen om de tracks veilig te stellen en terug te brengen naar Dr. Dre. Tijdens deze missie ontmoet je andere bekende artiesten die op zijn nieuwe tracks staan, waaronder de hiphopartiest Snoop Dogg. Eerder kwam Snoop Dogg met het gerucht dat Dr. Dre aan zijn muziek werkt voor een GTA-game. Dit gerucht is hierbij bevestigd en het is nu duidelijk dat het bestemd is voor GTA Online.

Het nieuwe GTA Online-verhaal met Dr. Dre verschijnt op 15 december. GTA Online is speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc. GTA V stond in november gepland voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S, maar is uitgesteld naar 2022.

BRON Rockstar Games

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?