Trailer: Next-gen versie GTA V uitgesteld naar 2022

Geplaatst: 10 september 2021 14:20
Aangepast: 10 september 2021 14:21
-

Had jij zin om de next-gen versie van GTA V te spelen? Dan moet je nog even geduld hebben, want de upgrade is uitgesteld naar volgend jaar.

Tijdens de PlayStation Showcase 2021 kwam GTA V ook nog even snel langs. We wachten al een tijdje op de next-gen versie van GTA V, maar de trailer liet ons weten dat ons geduld nog langer op de proef wordt gesteld. We zien dat GTA V verbeterde graphics krijgt op de PlayStation 5 en Xbox Series. Daarnaast wordt het wisselen naar andere personages veel sneller. De trailer zegt het een en het ander over gameplay-verbeteringen, maar is daar niet heel concreet over. GTA Online krijgt ook een next-gen upgrade en de game is gratis te claimen de eerste drie maanden op de PlayStation 5. De trailer is door fans van GTA flink onder vuur genomen. In de comments van de video wordt er gesproken over een laks pakketje. Volgend jaar gaan we het meemaken of GTA V op de next-gen consoles de moeite waard is.

De next-gen versie van GTA V verschijnt in maart 2022. Je kan de game echter nu al spelen op vrijwel elk modern platform.

Bron: Rockstar
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Ontwikkelaar:

Rockstar North

Uitgever:

Rockstar Games

Release:

17 september 2013

Beste game van 2013

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord