Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Next-gen versie GTA V uitgesteld naar 2022

Had jij zin om de next-gen versie van GTA V te spelen? Dan moet je nog even geduld hebben, want de upgrade is uitgesteld naar volgend jaar.

Tijdens de PlayStation Showcase 2021 kwam GTA V ook nog even snel langs. We wachten al een tijdje op de next-gen versie van GTA V, maar de trailer liet ons weten dat ons geduld nog langer op de proef wordt gesteld. We zien dat GTA V verbeterde graphics krijgt op de PlayStation 5 en Xbox Series. Daarnaast wordt het wisselen naar andere personages veel sneller. De trailer zegt het een en het ander over gameplay-verbeteringen, maar is daar niet heel concreet over. GTA Online krijgt ook een next-gen upgrade en de game is gratis te claimen de eerste drie maanden op de PlayStation 5. De trailer is door fans van GTA flink onder vuur genomen. In de comments van de video wordt er gesproken over een laks pakketje. Volgend jaar gaan we het meemaken of GTA V op de next-gen consoles de moeite waard is.

De next-gen versie van GTA V verschijnt in maart 2022. Je kan de game echter nu al spelen op vrijwel elk modern platform.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?