Haze

  • Ontwikkelaar Free Radical Design
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score -

Haze door uitstel nog beter

Free Radical, de ontwikkelaar van Haze, heeft vandaag bekendgemaakt dat het uitstel niet voor niks was. De game is nu nog beter volgens hun. Free Radical wou niet precies zeggen wat er nou beter aan was.

Overigens had het bedrijf nog wat meer te vertellen. Zo maakten ze ook bekend dat de game er aan begint te komen en we niet meer lang hoeven te wachten. De laatst gezette releasedatum van deze game was ergens midden 2008.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?