Helldivers 2 brengt chaos met nieuwe buggy en wapens

Geplaatst:
Aangepast: 8 maart 2024 12:16

Fans van Helldivers, opgelet! Het lijkt erop dat Helldivers 2 ons gaat trakteren op een arsenaal aan nieuwe gadgets en voertuigen die de actie naar een hoger niveau tillen. Recent uitgelekte beelden tonen een splinternieuwe buggy die niet zou misstaan in een Halo-game, en een APC die klaarstaat om je hele squad naar het front te vervoeren.

De verrassing van dit jaar, Helldivers 2, krijgt van ontwikkelaar Arrowhead een flinke contentboost dankzij zijn groeiende populariteit. Een van de gelekte pareltjes is een voertuig dat zo uit de wereld van Halo lijkt te zijn gereden, compleet met een bestuurbare turret voor de ultieme co-op chaos. En daar blijft het niet bij; er zijn ook hints naar nieuwe wapens die de sci-fi actie nog explosiever moeten maken. Denk aan een shotgun die elektriciteit afvuurt, een plasma shotgun, een kruisboog met explosieve pijlen, en een bolt-action rifle die je tegenstanders doet sidderen. Arrowhead houdt de lippen vooralsnog stijf op elkaar over deze lekken, maar de beelden spreken boekdelen. Het ziet ernaar uit dat we ons kunnen opmaken voor een hoop nieuwe speeltjes. Bekijk hieronder de video waarin deze te zien zijn:

Ziet er interessant uit, niet? Helldivers 2 verscheen op 8 februari 2024 en is speelbaar op PlayStation 5 en pc.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Helldivers 2

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

8 februari 2024

Ontwikkelaar

Arrowhead Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord