Heroes Dutch Comic Con zoekt Zelda's

Heroes Dutch Comic Con en Nintendo zijn op zoek naar alle Zelda's in Nederland en België. Draag jij de naam Zelda, lees dan gerust verder.

Om de release van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom te vieren zijn Nintendo en Heroes Dutch Comic Con op zoek naar de Zelda's van de Lage Landen. Iedereen die Zelda heet kan zich aanmelden en krijgt gratis toegang tot het evenement. Hierbij mag je ook een vriend of vriendin meenemen. Alle Zelda's kunnen tijdens Heroes Dutch Comic Con aan de slag met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Als afsluiter wordt er met alle Zelda's een groepsfoto gemaakt en krijgen de Zelda's als dank een overvolle goodiebag mee.

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom2

Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op zondag 25 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Ben of ken jij een Zelda? Meld je dan nu aan om met een vriend of vriendin de zomereditie van Heroes Dutch Comoc Con te bezoeken. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar zelda@trianglepr.nl onder vermelding van je naam en als onderwerp "Zelda aanmelding".

BRON Heroes Dutch Comic Con

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?