Hogwarts Legacy Definitive Edition lijkt onderweg

-

Fans van Hogwarts Legacy lijken zich te kunnen verheugen op extra magische avonturen, want volgens onze concullega's van Insider Gaming is er een Definitive Edition van de game in ontwikkeling. Deze zal nieuwe quests, activiteiten en outfits bevatten.

Volgens bronnen krijgt Hogwarts Legacy Definitive Edition zo'n 10 tot 15 uur aan extra gameplay, waaronder een nieuwe verhaallijn en side quests. De content komt als DLC beschikbaar voor huidige spelers en zal waarschijnlijk tussen de 20 en 30 euro kosten. Hoewel de releasedatum nog onduidelijk is, wordt gesuggereerd dat de DLC in 2025 verschijnt, mogelijk om de inkomsten van Warner Bros. te spekken na teleurstellende resultaten van Suicide Squad: Kill the Justice League.

Hogwarts legacy13

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan, worden meer details binnenkort verwacht. Dus houd je toverstaf in de aanslag!

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hogwarts Legacy

Ontwikkelaar:

Avalanche Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

10 februari 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord