Homofiele prins' onthuld

Niet Johnny Depp of Orlando Bloom, maar Jake Gyllenhaal zal de hoofdrol in de aankomende Prince of Persia-film gaan spelen. De acteur die we kennen uit films als The Day After Tomorrow, Jarhead en het controversiële Brokeback Mountain, laat daarmee eerder genoemde favorieten voor de rol achter zich.

De opnames van de film, die zal worden geregisseerd door Mike Newell en geproduceerd door Jerry Bruckheimer, beginnen in juni in Marokko.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?