id Software werkt aan Doom 4

Id Software heeft gisteren bekendgemaakt dat er wordt gewerkt aan Doom 4. Op dit moment is er al een klein team aan begonnen, maar zoekt id Software nog wel versterking voor de totale productie van deze "horror" shooter.

In het persbericht zegt CEO Todd Hollenshead het volgende over de vacatures:

Doom is part of the id Software DNA and demands the greatest talent and brightest minds in the industry to bring the next installment of our flagship franchise to Earth.

Voor de vacatures zoekt id Software ontwikkelaars met ervaring voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Waarschijnlijk komt Doom 4 dan ook op deze drie platformen uit.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?