Informatie over DLC voor Fallout 3

Geplaatst: 11 december 2008 12:59
Aangepast: 1 augustus 2018 10:40
-

Ontwikkelaar Bethesda heeft nieuwe informatie naar buiten gebracht omtrent de downloadbare content voor Fallout 3. De content krijgt de naam Operation Anchorage en zorgt voor ongeveer vijf uur speeltijd.

In deze operatie neem je het op tegen het Rode Leger uit China en is het de bedoeling om de stad Anchorage in de Staat Alaska te bevrijden. Natuurlijk krijg je de beschikking over nieuwe wapens en bepantsering, maar onderschat de Chinezen en hun technologie niet.

Operations Anchorage is direct te spelen na het downloaden door middel van de computer waarop de in-game simulator draait. De content gaat 800 Microsoft Points kosten en is vanaf volgende maand beschikbaar.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 3

Ontwikkelaar:

Bethesda Game Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

31 oktober 2008

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer