Gothic 3

  • Ontwikkelaar Human Head Studios
  • Eerste releasedatum 13 oktober 2006
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

JoWood maakt excuses voor uitbreiding Gothic 3

Ontwikkelaar JoWood heeft zijn excuses gemaakt naar de gamers die Gothic 3, en dan vooral de uitbreiding, hebben gespeeld. De game zat namelijk vol met bugs toen hij uitkwam, en er moesten een hoop patches uitkomen (waaronder één op de dag van de release) om de game nog enigszins op te lappen, zodat het niet helemaal een drama was:

Unfortunately, it wasn't possible for us to release a game that could fully satisfy you, for different reasons. The game was released this year because that was what we and the community desired. JoWooD and Trine have worked under a lot of pressure, and to repair some of the mistakes we released the game with a patch, hoping to make it better," added the statement.

Aldus de reactie van JoWood. Laten we hopen dat Gothic 4 minder wordt geplaagd door bugs als de game uitkomt, het is in ieder geval duidelijk dat JoWood hiervan weer iets heeft kunnen leren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?