Kaartverkoop Heroes Made in Asia gestart

Fans van Aziatische cultuur en media, opgelet! De kaartverkoop voor het Aziatische popcultuurevenement Heroes Made in Asia is gestart.

Hangt jouw kamer vol met Dragon Ball-posters, of probeer je nog steeds alle Pokémon te vangen in Brilliant Diamond en Shining Pearl? Dan bestaat er een grote kans dat jij blij wordt van Heroes Made in Asia. Dit evenement is een toffe ontmoetingsplaats waar mensen zoals jij hun passie voor de Aziatische popcultuur met andere fans kunnen delen. Gaming, anime, manga en Aziatische lekkernijen zijn allemaal van de partij in het Evenementenhal Gorinchem op 7 en 8 mei 2022. Je kunt daar dus een wildvreemde alle hoeken van de ring laten zien in Super Smash Bros. Ultimate terwijl je een versnapering uit de Asian Foodmarket weghapt. Ben je benieuwd of dit evenement wat voor jou is? Bekijk dan zeker de onderstaande video voor een sfeerimpressie.

Heroes Made in Asia vindt plaats op 7 & 8 mei 2022. Tickets zijn nu te bestellen via de onderstaande link.

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?