Halo Infinite

  • Ontwikkelaar 343 Industries
  • Eerste releasedatum 8 december 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Keer terug naar Reach in Halo Infinite Noble Intention

Er staat nog één mooi evenement voor de deur, voordat Season 3 begint in Halo Infinite. In Noble Intention kun je aan de slag met een gratis mini battle pass.

De twee Spartanen op de cover art zijn Thom-A293 en Rosenda-A344. Thom overleed tijdens de oorlog tegen de Covenant. Dit was te zien in een live-action trailer. De speler werd in Halo Reach zijn vervanging: je stapte in die titel in de schoenen van Noble Six. Rosenda is altijd een beetje obscuur gebleven. Zij was een potentiële vervanger voor Emile-A239. Daar kwam het echter nooit van en we kennen haar alleen van concept art. Nu krijg je echter de kans om als deze twee Spartanen te spelen, want hun pantser is beschikbaar in de gratis mini battle pass. Deze wordt verder opgevuld met pantserstukken uit Halo Reach, inclusief de felbegeerde Commando schouderstukken.

Naast het nieuwe evenement is er een nieuwe playlist beschikbaar gemaakt. De Community Collection playlist staat geheel in teken van maps gemaakt door de community. Deze maps zijn ontworpen in Halo Infinite's Forge. De beschikbare maps zijn: Absolution, Perilous, Starboard en de remake van Halo CE's Damnation genaamd Salvation.

Bekijk hier onze multiplayer review van Halo Infinite.

Halo Infinite Noble Intention1

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S. Noble Intention is t/m 21 februari beschikbaar.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?