Keer terug naar Reach in Halo Infinite Noble Intention

Geplaatst: 8 februari 2023 15:25

Er staat nog één mooi evenement voor de deur, voordat Season 3 begint in Halo Infinite. In Noble Intention kun je aan de slag met een gratis mini battle pass.

De twee Spartanen op de cover art zijn Thom-A293 en Rosenda-A344. Thom overleed tijdens de oorlog tegen de Covenant. Dit was te zien in een live-action trailer. De speler werd in Halo Reach zijn vervanging: je stapte in die titel in de schoenen van Noble Six. Rosenda is altijd een beetje obscuur gebleven. Zij was een potentiële vervanger voor Emile-A239. Daar kwam het echter nooit van en we kennen haar alleen van concept art. Nu krijg je echter de kans om als deze twee Spartanen te spelen, want hun pantser is beschikbaar in de gratis mini battle pass. Deze wordt verder opgevuld met pantserstukken uit Halo Reach, inclusief de felbegeerde Commando schouderstukken.

Naast het nieuwe evenement is er een nieuwe playlist beschikbaar gemaakt. De Community Collection playlist staat geheel in teken van maps gemaakt door de community. Deze maps zijn ontworpen in Halo Infinite's Forge. De beschikbare maps zijn: Absolution, Perilous, Starboard en de remake van Halo CE's Damnation genaamd Salvation.

Bekijk hier onze multiplayer review van Halo Infinite.

Halo Infinite Noble Intention1

Halo Infinite is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series X|S. Noble Intention is t/m 21 februari beschikbaar.

Bron: 343 Industries
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Halo Infinite

Series

Halo

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

8 december 2021

Ontwikkelaar

343 Industries

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord