Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Killzone 2 in vier gameplay video's

Er zijn in totaal vier nieuwe filmpjes van Killzone 2 verschenen. Het gaat om multiplayer video's, die ons meer informatie geven over onder andere de multiplayer en campaign die de game zal bieden.

Killzone 2 is het vervolg op het eerder verschenen Killzone voor de PlayStation 2. In deze shooter speel je twee jaar na de aanval van de Helghast. De vijand is van plan een aanval te lanceren op de thuisplaneet Helghan, en jouw opdracht is om de hoofdstad veilig te stellen, wat moeilijker is dan het lijkt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?