Koch Media krijgt nieuwe naam en wordt PLAION

Koch Media is na 28 jaar van naam veranderd. Het media- en gamebedrijf gaat vanaf nu verder onder de naam PLAION.

In een persbericht vertelt CEO Klemens Kundratitz dat ze in de afgelopen jaren een sterk bedrijf hebben opgebouwd. Sinds ze in 2018 met de Embracer Group zijn aangesloten is het aanbod alleen nog maar volgens de CEO gevarieerder geworden. Met het de veranderingen die zich bij het bedrijf hebben afgespeeld en plannen om het bedrijf wereldwijd uit te breiden, heeft het bedrijf besloten om de naam te veranderen naar PLAION. De nieuwe naam wordt vergezeld door een nieuw logo. Het nieuwe logo is een interactieve speelknop gemaakt van lint die volgens Kundratitz staat voor de omarmende en verbindende rol die PLAION heeft. De onthulling van het nieuwe logo is hieronder te bekijken.

Op dit moment staan bij PLAION de nodige games op de planning. Zo geven ze dit jaar horrorgame The Chant uit.

BRON PLAION

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?