Check hier alle The Game Awards 2023 content

Kojima achter de Xbox 360?

Hideo Kojima, de geestelijk vader van de Metal Gear Saga, is nu officieel klaar met Metal Gear Solid. Hij wilt zich gaan richten op andere projecten. Op de bonus disk van Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots kan je zien dat Hideo een Xbox 360 devkit heeft staan op zijn bureau. Wordt zijn volgende titel voor de Xbox 360?

Wat zal Kojima's volgende project zijn? Zone of the Enders 3 op de Xbox 360?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?