Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Kojima naar Amsterdam

Hideo Kojima komt op zaterdag 7 juni naar Amsterdam. Hier zal hij tussen 15:00 en 16:00 te vinden zijn bij de Media Markt Arena. Ook neemt hij twee personen mee; Yoji Shinkawa art director en Yumi Kikuchi actrice zullen van de partij zijn.

Kojima staat bekend als de grote man achter de Metal Gear serie, daarnaast is hij ook bekend van de Boktai en de Zone of the Enders series. Overigens zal zijn bezoek in Amsterdam onder andere ter ere zijn van de release Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots op 12 juni.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?