inFAMOUS

  • Ontwikkelaar Sucker Punch
  • Eerste releasedatum 29 mei 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie , Open-World
  • Gameliner score

Kwaliteit staat voor alles in inFamous

In een interview heeft creative director, Nate Fox bij Sucker Punch aangegeven dat hij graag meer kwaliteit ziet in games dan kwantiteit. De games kunnen het beste groter zijn met hoge kwaliteit dan langere games met een matige kwaliteit.

"It seems to me that it's not about length, but about quality. I hope that developers never try to shoot for a long game, but instead for the most fun they can pack onto the disc - at any length. That's what we're doing for inFamous." aldus Fox.

In aanloop van de release kunnen we een demo verwachten van inFamous en ook zal het Trophies bevatten. inFamous zal in 2009 verschijnen exclusief voor de PlayStation 3.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?