Lara Croft komt naar Dead by Daylight

Geplaatst: 26 juni 2024 13:50
-

Lara Croft, bekend van de Tomb Raider-games, komt als Survivor naar Dead by Daylight. Dit kondigde Behaviour Interactive onlangs aan via de officiële website voor de game.

Er zijn natuurlijk een hoop versies van de avonturenheldin Lara Croft, maar de versie die naar Dead by Daylight komt is gebaseerd op de moderne Tomb Raider-trilogie. Er gingen al langer geruchten rond dat het Tomb Raider-personage naar de game zou komen, maar nu weten we het zeker. Er zijn inmiddels al een hoop bekende gezichten te zien in de asymmetrische horrorgame, waaronder Alan Wake en Vecna. Lara komt in juli naar Dead by Daylight, maar pc spelers kunnen vroegtijdige toegang krijgen tot het personage door zich aan te melden voor de bètatest via Steam. Er is nog geen trailer vrijgegeven waarin we de heldin in actie kunnen zien, maar dat zal wel niet lang meer duren.

Lara Croft komt op 16 juli naar Dead by Daylight, maar pc spelers kunnen zich aanmelden voor de bètatest via Steam.

Bron: Dead by Daylight website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Ontwikkelaar:

Behaviour Interactive

Uitgever:

Behaviour Interactive

Release:

14 juni 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord