Leak: Fall Guys x Sonic in aantocht

Geplaatst: 8 augustus 2022 20:32
Aangepast: 8 augustus 2022 20:34

Fall Guys staat erom bekend met veel franchises samen te werken. De grote volgende samenwerking is met SEGA, want Sonic staat te trappelen om mee te doen in de battle royale.

Het evenement wordt binnenkort onthuld door ontwikkelaar Mediatonic, maar via Twitter krijgen we vroegtijdig te horen wat Sonic's Adventure gaat brengen. Dat is de naam van het evenement en Sonic is uiteraard de hoofdattractie. In de store kun je straks kostuums aanschaffen, zodat je jouw boontje kan laten verkleden als Sonic, Super Sonic, Tails, Knuckles of Dr. Eggman. Er is ook een gratis evenement live, waarbij je door het nieuwe Sonic-level te spelen beloningen ontvangt. Klaar om snel te gaan? Want de releasedatum voor Sonic's Adventure nadert.

Bekijk hier onze review van Fall Guys Free to Play.

Fall Guys is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. Sonic's Adventure is beschikbaar vanaf 11 t/m 15 augustus.

Bron: Pancake
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord