Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Xbox Series
  • Genre Party , Battle Royale
  • Gameliner score

Leak: Fall Guys x Sonic in aantocht

Fall Guys staat erom bekend met veel franchises samen te werken. De grote volgende samenwerking is met SEGA, want Sonic staat te trappelen om mee te doen in de battle royale.

Het evenement wordt binnenkort onthuld door ontwikkelaar Mediatonic, maar via Twitter krijgen we vroegtijdig te horen wat Sonic's Adventure gaat brengen. Dat is de naam van het evenement en Sonic is uiteraard de hoofdattractie. In de store kun je straks kostuums aanschaffen, zodat je jouw boontje kan laten verkleden als Sonic, Super Sonic, Tails, Knuckles of Dr. Eggman. Er is ook een gratis evenement live, waarbij je door het nieuwe Sonic-level te spelen beloningen ontvangt. Klaar om snel te gaan? Want de releasedatum voor Sonic's Adventure nadert.

Bekijk hier onze review van Fall Guys Free to Play.

Fall Guys is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. Sonic's Adventure is beschikbaar vanaf 11 t/m 15 augustus.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?