Leak: Fortnite sneeuw map en Winterfest Challenges

Geplaatst:
Aangepast: 12 december 2019 22:27

Fortnite heeft vandaag de nieuwe update v11.30 gekregen, waardoor er nieuwe informatie over de sneeuw map is gevonden. Daarnaast zijn ook de Winterfest Challenges geleaked.

Tijdens de feestdagen veranderd de Fortnite map in een koud landschap bedekt met sneeuw. Met de nieuwe map komen ook een aantal nieuwe gebouwen naar voren zoals een ijshotel, speelgoedfabriek en een skigebouw. Daarnaast zullen er ook nieuwe cosmetische outfits voorbij komen. Net zoals vorig jaar doen de Presents en Sneaky Snowman weer hun intrede in de game. De winter challenges zijn daarnaast ook gevonden. Zo moeten spelers onder andere een kampvuur opstoken, zich verstoppen in een Sneaky Snowman en een speler verwonden met het gooien van steenkool. Voor elke challenge verdien je cosmetische items. Vorige week maakte Epic Games wel al bekend dat de Winter Royale competitie teruggekeerd.

Fortnite is al speelbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de mobiele telefoon.

Bron: Fortnite Insider

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord