Level sneller in nieuw Diablo IV-event met Shrines

Geplaatst:
Aangepast: 3 februari 2024 14:37

Vanaf 6 februari kunnen spelers van Diablo IV profiteren van het Lunar Awakening event, dat spelers mogelijkheden biedt om ervaringspunten (XP) een tandje sneller te verdienen met speciale Shrines. De ontwikkelaars van de populaire game vertelde dit in een uitgebreide video op het YouTube-kanaal van de game.

Diablo IV's Lunar Awakening-event introduceert Lunar Shrines in Sanctuary, die XP-winst met 50% verhogen voor 30 seconden bij activatie. De Shrines bieden niet alleen een boost in XP, maar ook verbeterde buffs zoals Blast Wave Shrines, die vijanden laten ontploffen, en Greed Shrines, met een kans op Treasure Goblins en goud. Naast de Shrines stuurt het evenement op verkenning voor extra reputatie bij een nieuwe factie, waar cosmetische en andere beloningen tegenover staan. De toevoeging van Lunar Shrines aan Nightmare Dungeon en Vaults geeft spelers de kans om hun poppetjes snel te leven, met name door het benutten van de monsterrijke Nightmare Vaults. Bekijk hieronder de video waarin de ontwikkelaars vertellen wat spelers te wachten staat:

Het nieuwe Season of the Construct-seizoen is onlangs van start gegaan. Daarnaast schreven we eerder een uitgebreide review over Diablo IV.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord