Lighthouse Interactive wordt overgenomen

SilverBirch, een Canadese ontwikkelaar die zich vooral bezig houdt met het ontwikkelen van games voor mobiele platformen, heeft aangekondigd Lighthouse Interactive over te nemen.

De Nederlanse uitgever, met kantoren in Haarlem, Londen, Montreal en Toronto kennen we van onder andere SunAge en het nog te verschijnen Overclocked: A History of Violence. Met de overname wil SilverBirch groeien binnen de game-industrie door zowel games te ontwikkelen als zelf uit te geven.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?