The Witcher

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2007
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Loop mee door de verbeteringen van The Witcher: Enhanced Edition

The Witcher was al een goede game, maar de ontwikkelaar wilde nóg meer uit de game halen. Daarom komen de mannen achter The Witcher nu met The Witcher: Enhanced Edition, die door luisteren naar de fans alle foutjes en opmerkingen moet hebben opgelost.

In deze video wordt je meegenomen op een ritje door The Witcher: Enhanced Edition, waarin je vooral alle verbeteringen en nieuwtjes te zien krijgt.

The Witcher: Enhanced Edition komt in september 2008 uit op de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?