Lords of the Fallen Roadmap voor 2023 vrijgegeven

Geplaatst:

Het einde van 2023 nadert, maar dat houdt de ontwikkelaars van Lords of the Fallen (2023) niet tegen. Ze hebben namelijk de roadmap voor 2023 vrijgegeven en die zit vol met gratis updates.

Hexworks heeft het de komende vijf weken nogal druk als je ziet wat er allemaal op de planning staat. De reviews van Lords of the Fallen (2023) waren kritisch, want het was geen feilloze lancering. De komende tijd worden een aantal van de problemen opgelost. Zo leggen ze de focus op stabiliteit, performance, save game, Co-op-verbeteringen en Quality-of-Life updates. De eindbazen worden nog wat sterker gemaakt, terwijl PvE dan weer wordt getweakt, want daar is de balans ver te zoeken.

Je zou denken dat die verbeteringen al meer dan genoeg zijn, maar de ontwikkelaars zijn met nog veel meer updates bezig. Je kunt de volledige roadmap hieronder bekijken, maar laat ik eens wat updates belichten. De komende weken kun je een uitbreiding van je inventory en extra spells verwachten, terwijl er ook nieuwe zijmissies worden toegevoegd. Deze zijn vooral gelinkt aan de armour sets die je kunt verzamelen. Zo worden de Umbral armour set, Rhogar Armour set en de Radiant Armour Set genoemd. Verder wordt er nog gesproken over extra instellingen rondom de New Game Plus. Fans kunnen volgend jaar nog meer updates verwachten, maar de focus ligt eerst op de content die voor het einde van 2023 moet verschijnen.

Lords of the Fallen Roadmap 2023

Lords of the Fallen is al beschikbaar voor pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Series

Lords of the Fallen

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 oktober 2023

Ontwikkelaar

Hexworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord