Mario-marathon in 48 uur

Een groep gamers uit de VS die zichzelf The Speedgamers noemen hebben besloten om 10 Mariogames uit te spelen binnen 48 uur.Deze mario-marathon is bedoeld om publiciteit te krijgen voor hun volgende marathon, waarin ze de Metroid serie gaan aanpakken om geld op te brengen voor St. Jude's Children's Cancer Research Hospital.

De marathon zal bestaan uit de volgende Mariogames :

Super Mario Bros.
Super Mario Bros: The Lost Levels
Super Mario Bros. 2
Super Mario Bros. 3
Super Mario World
Super Mario World: Yoshi's Island
Super Mario 64
Luigi's Mansion
Super Mario Sunshine
Super Mario Galaxy

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?