Max Payne

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 juli 2001
  • Platformen Pc , PlayStation 2
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Mark Wahlberg speelt geen Max Payne

Ex-rapper en Amerikaanse acteur Mark Wahlberg heeft in een interview te weten gegeven dat hij nog nooit een van de Max Payne games heeft gespeeld en zal dit ook niet gaan doen.

De acteur die Max Payne zal vertolken in de gelijknamige film zegt dat de reden hiervoor is dat hij een nogal snelle aanleg heeft voor verslavingen en dat zou zijn verantwoordelijkheden zoals zijn gezin en acteerprestaties, niet ten goede komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?