Marvel Super Hero Squad naar THQ

Marvel Entertainment en THQ hebben een overeenkomst gesloten, waardoor THQ nu een aantal jaar de rechten van de Marvel Super Hero Squad-franchise bezit.

De Marvel Super Hero Squad-franchise is vooral gericht op de jonge gamer (4 - 10 jr.) en kent allerlei overbekende superhelden, zoals Spiderman en de Hulk. In de game zullen kids het met hun helden opnemen tegen welbekende schurken als Doctor Doom, om zo Super Hero City van al het gevaar te redden.

THQ heeft dankzij de overeenkomst recht op games voor alle platformen. De eerste game staat al op de kalender; we mogen deze in de herfst van 2009 verwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?