Max Verstappen staat op de cover van F1 24

Geplaatst:
Aangepast: 17 april 2024 19:16

Max Verstappen is dit jaar weer te vinden op de cover van de nieuwste F1-game. Dat heeft uitgever EA aangekondigd met een persbericht.

F1 24 werd aangekondigd met een korte trailer in februari. Tijdens het laatste F1-seizoen was het Nederlandse volkslied vaak te horen op de circuits, want Max Verstappen won bijna elke Grand Prix. Om die reden hebben Codemasters en EA de coureur geëerd door hem op de cover te zetten van de Champions Edition van de aankomende racegame F1 24. Op de gewone cover zijn Charles Leclerc, Lewis Hamilton en McLaren’s Lando Norris te vinden. Op 24 april krijgen we hopelijk meer te horen over de gameplay van de game.

Max Verstappen F1 24 Champions Edition

F1 24 verschijnt op 31 mei op de PlayStation 4/5, Xbox Series, Xbox One en pc.

Bron: Vertigo 6

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 24

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 mei 2024

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord