Zet je schrap voor F1 24

Geplaatst:
Aangepast: 27 februari 2024 20:21

Zet je schrap, want F1 24 is officieel in aantocht! Uitgever EA kondigde de game aan met een korte trailer op YouTube.

Na F1 23 en F1 23 Manager vorig jaar is het weer tijd voor een nieuwe F1-game. EA vindt dat ook, want zij hebben met een korte trailer F1 24 officieel onthuld. In de trailer zien we nog geen gameplay of gameplay mechanieken. Dat krijgen we waarschijnlijk allemaal te horen tijdens een speciale F1 24-stream in april. Het is vanaf nu wel mogelijk om F1 24 te pre-orderen. Mensen die dat voor 24 april doen krijgen exclusieve livery's voor hun raceauto's. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

F1 24 komt op 31 mei uit. In april krijgen we meer over de game te horen in een speciale presentatie. Lees hier Patrick's F1 23 review.

Bron: EA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 24

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 mei 2024

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord