Meer dan zeventig klassiekers naar Xbox One/Series

Geplaatst: 15 november 2021 19:55

Wil je graag ter ere van Xbox' twintigjarig bestaan de geschiedenis van de 'box herbeleven? Dat kan vanaf vandaag met de toevoeging van meer dan zeventig games via backwards compatibility.

Backwards compatibility is altijd een overwinning voor gamers. Ook vandaag, tijdens de Xbox Anniversary Celebration-stream, is aangekondigd dat er meer van dit soort titels aankomen. Microsoft brengt namelijk meer dan zeventig klassieke games naar de Xbox Series en Xbox One via backwards compatibility. Daardoor zijn nu onder andere de volledige Max Payne, F.E.A.R. en Skate-franchises speelbaar op de moderne Xbox-consoles. De kracht van de Xbox Series wordt benut - alle games ondersteunen Auto HDR en vele titels zijn speelbaar in een hogere resolutie dan ooit tevoren. Ook kan in enkele games een hogere framerate behaald worden, zoals de gehele Gears of War-franchise, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Elder Scrolls IV: Oblivion, Dragon Age: Origins, Dead Space 2 en 3, Alan Wake en Sonic Generations. Dit was bij lange na niet de enige aankondiging tijdens de Xbox Anniversary Celebration-stream van vandaag. Microsoft maakte ook bekend dat er een Xbox-documentaire in de maak is.

We hoeven niet lang te wachten op de toevoeging van deze titels. De meer dan zeventig nieuwe games worden later vandaag beschikbaar gesteld via backwards compatibility op de Xbox Series en Xbox One.

Bron: Xbox Anniversary Celebration
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord