Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Meer Gears of War 2-nieuws deze week

Er zal meer informatie bekend worden over Gears of War 2 in het blad GDC (febuari 18-22). De ongeduldige mensen onder ons kunnen alle informatie al in het GamePro-blad lezen. Zoals je misschien al ziet aan de cover is dit niet een heel groot gebeuren, maar is het meer wat kleine informatie. Ook wij hier bij Gameliner zullen het nieuws posten als het eenmaal bekend is.

In Gears of War speel je Marcus Fenix die een oorlogsheld is. Samen met hem en zijn team ben je aan het vechten om land op de planeet Sera. Hierop leven allerlei monsters die door dit gevecht worden wakker gemaakt en dat niet leuk vinden. Hiermee ga jij de strijd aan.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?