Meer Gears of War 2-nieuws deze week

Geplaatst: 4 februari 2008 16:41
Aangepast: 10 mei 2018 14:58
-

Er zal meer informatie bekend worden over Gears of War 2 in het blad GDC (febuari 18-22). De ongeduldige mensen onder ons kunnen alle informatie al in het GamePro-blad lezen. Zoals je misschien al ziet aan de cover is dit niet een heel groot gebeuren, maar is het meer wat kleine informatie. Ook wij hier bij Gameliner zullen het nieuws posten als het eenmaal bekend is.

In Gears of War speel je Marcus Fenix die een oorlogsheld is. Samen met hem en zijn team ben je aan het vechten om land op de planeet Sera. Hierop leven allerlei monsters die door dit gevecht worden wakker gemaakt en dat niet leuk vinden. Hiermee ga jij de strijd aan.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears of War 2

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

7 november 2008

Xbox 360

Lees meer