Check hier alle The Game Awards 2023 content

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 4: het gaat niet om de grootte, maar wat je ermee doet

Of Metal Gear Solid 4 zich aan de wijze uitspraak houdt dat het niet om grootte draait moet nog maar blijken. Eerder klaagde men al over het gebrek aan opslagruimte voor Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. De game zou te groot zijn voor een 25 GB Blu-Rayschijfje, waardoor men op zoek moest naar een andere oplossing.

Gelukkig heeft Konami een oplossing kunnen vinden. Op een retailmeeting wist men te melden dat de game op een Blu-Raydisc van 50 GB zal staan. Of MGS4 nu ook nog wat met die grootte doet, dat komen we te weten in juni, wanneer de game gereleased zal worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?