Microsoft bouwt Games for Windows label uit

Geplaatst: 4 december 2008 15:14
Aangepast: 25 juli 2018 14:00
-

Het zat er aan te komen, aangezien Microsoft de laatste tijd druk bezig is geweest met 'Games for Windows Live'. Er is nu namelijk een programma dat alle games voor de PC die onder het label van Microsoft staan herbergt. Vanuit dat programma is het dan mogelijk games te gaan downloaden.

De software die je nodig hebt kun je op deze pagina vinden. Na het installeren kom je terecht in de Games for Windows Live omgeving, waar een aantal features inzitten.

Het programma bevat bijvoorbeeld een Marketplace, waarin je op zoek kunt naar add-ons, demo's en video's die te maken hebben met een bepaalde game. Daarnaast is er een My Media tabblad, waar je al de items die je al hebt gedownload kunt bekijken. Uiteraard is er nog een Settings tabblad, waarop je de instellingen voor het programma aan kunt passen.

Microsoft heeft zijn werk afgeleverd met het programma, nu is het afwachten of het goed wordt ontvangen en ook daadwerkelijk veel gebruikt gaat worden. Wat vinden jullie van dit programma en deze stap van Microsoft? Een beweging in de goede richting, of niet?

Lees meer