Microsoft stopt Xbox Ambassadors-programma na 13 jaar

-

Na 13 jaar komt er een einde aan het Xbox Ambassadors-programma. Microsoft heeft aangekondigd dat het programma op 15 oktober 2024 definitief stopt, waarmee een tijdperk van community-betrokkenheid ten einde komt. Microsoft maakte dit nieuws wereldkundig via een blogpost op haar eigen website.

Het programma werd in 2011 gelanceerd en gaf gamers de kans om deel uit te maken van de Xbox-community door feedback te geven en positieve interacties te bevorderen. Microsoft stopt ermee omdat het programma niet meer aansluit bij de veranderende behoeften van de community. In plaats daarvan richt Microsoft zich op nieuwe initiatieven zoals Rewards with Xbox en Fanfest, die bredere en meer inclusieve manieren bieden om met spelers in contact te komen. Ambassadeurs hebben tot 15 oktober om hun beloningen te claimen. Microsoft werkt aan nieuwe manieren om spelers te betrekken via programma's zoals het Xbox Insider Program, waar gamers vroegtijdige toegang krijgen tot nieuwe games en features.

Xbox Logo2

Het Xbox Ambassadors-programma werd in 2011 gelanceerd en stopt officieel op 15 oktober 2024. Meer details over de nieuwe community-initiatieven volgen later.

Bron: Microsoft

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord