Microsoft stunt met Microsoft Points

Microsoft is van plan om in de periode van 19 (launch van de Xbox Experience) tot 23 november flink huis te gaan houden. Je kunt in die periode namelijk een hele zooi aan MS Points binnenhalen, en daarvoor zul je content moeten downloaden uit één van de volgende plaatsen:

- Movie
- TV Show
- Full Arcade Game
- Xbox Originals Game
- Game Add-On
- Music Video

De prijzen zullen variëren van de hoofdprijs van 500.000 punten tot en met drie prijzen van 5.000 punten. Als je kijkt wat je daarvoor moet doen, is het toch zeker de moeite waard om mee te doen aan de wedstrijd. Wie weet ben jij binnenkort een half miljoen MS Points rijker!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?