Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Midway nog steeds in de put

Dat het op het moment slecht gaat met Midway was al bekend. De aandelen van het bedrijf waren een tijdje geleden al met maar liefst veertig procent gezakt, en het bedrijf is doorverkocht voor een schijntje (Midway is verkocht voor honderdduizend dollar, terwijl het dertig miljoen had kunnen zijn).

Maar al deze maatregelen hebben er niet voor gezorgd dat Midway uit het dal heeft kunnen klimmen. Midway heeft namelijk aangekondigd dat het maar liefst 25% van zijn werknemers moet ontslaan om te kunnen blijven bestaan in de games wereld. Het is nodig om alle projecten die Midway voor de toekomst nog in de planning heeft staan (zoals Mortal Kombat vs. DC Universe en nog een aantal geheime projecten) veilig te stellen. Of dit voorlopig de laatste actie is met betrekking tot de slechte zaken met Midway moeten we nog maar zien, maar hopelijk zijn ze er hierna enigszins vanaf.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?