Modern Warfare 2 krijgt UI revisie in seizoen 2

Geplaatst:

Infinity Ward heeft meer details gegeven over veranderingen in Modern Warfare 2 en Warzone 2 met het tweede seizoen. In de blog op hun website wordt alles uitgebreid uitgelegd.

De blog geeft een overzicht van wat je kunt verwachten van seizoen 2, waaronder de terugkeer van 1v1-gulags, UI-updates en veranderingen in besturing, buit, loadouts en wapens. Het multiplayer systeem krijgt in het tweede seizoen een aantal belangrijke wijzigingen. Ook een verbeterde navigatie en organisatie van het camo-menu maken deel uit van de aanpassingen in seizoen 2. De grootste verandering aan de UI is de 'play again' knop, die eerder verwijderd werd door een probleem. Spelers klagen al een tijd over de afwezigheid van deze knop. Met het nieuwe seizoen worden aanpasbare perk-pakketten geïntroduceerd. Zo weten spelers zeker dat alle beschikbare perks voldoende nut hebben en levensvatbare opties blijven.

Modern Warfare 2 en Warzone 2 Season 2 komen op 15 februari uit.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord