Museum Speelklok nu te vinden in Roblox

-

Museum Speelklok in Utrecht is het eerste museum van Nederland dat zich laat zien in Roblox. Zij zorgden voor de nieuwste game op het platform, genaamd 'Music Machine Monsters'.

Music Machine Monsters is gebaseerd op de historische collectie muziekmachines van Museum Speelklok. De game speelt zich duidelijk af in de stad Utrecht, want we krijgen een hoop iconische locaties te zien in de stad, waaronder de Domtoren en het kenmerkende dak van het Centraal Station. De game neemt spelers mee in de wereld van historische muziekmachines en de techniek die hierachter zit. Je bouwt een eigen muziekmachine en hiermee ga je de strijd aan met andere spelers. Hiermee wil het museum laten zien dat je met techniek ook kunst kunt maken, zoals muziek. De game is ontwikkeld door studio Broken Egg en speelt zich af in de denkbeeldige wereld van de Speelklok Eilanden. Wil je graag meer weten over het platform Roblox? Je leest hier alles over in ons artikel 'Alles dat je moet weten over Roblox'!

Museum utrecht roblox1

Music Machine Monsters van Museum Speelklok in Utrecht is vanaf woensdag 23 oktober te spelen in Roblox.

Bron: Persbericht

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord