Nachtbrakers: 11/01 met Hitman 3, Pokémon GO en Days Gone

Ola amigo's en amiga's! Como estas? Met mij gaat het wel prima eigenlijk. Ik heb niet zoveel te muggenziften voor nu. Maar goed, de Nachtbraker moet nog beginnen, dus wat niet is kan nog komen. Ik heb wel een beetje koppijn, dus misschien dat dat het zeiken op alles om niets ten goede komt vannacht. Enfin, laten we niet te lang gaan reutelen over mijzelf en lekker eens richting de nieuwtjes gaan van deze nacht, want ik heb er weer een aantal voor je bijeen geraapt hoor. Zit je er klaar voor? Tres, dos, uno... Vamos!

onbekend

  • Laat ik gelijk maar van start gaan met een bijzonder nieuwtje. Je kent het wel, van die collega's die altijd aan het lanterfanteren zijn. Een beetje zoals Rudy hier op de redactie ook doet. Bij de LAPD kunnen ze er ook wat van. Twee agenten zijn namelijk ontslagen, omdat ze zich drukker maakten om welke Pokémon ze konden vangen in Pokémon GO dan het stoppen van een overval. Dat is nog eens je prioriteiten goed op een rijtje hebben. Voordeel is wel dat ze nu nog meer tijd hebben om Pokémon GO te spelen.
  • Als je Hitman 3 tof vond, dan staat je binnenkort leuk nieuws te wachten. IO Interactive gaat komende donderdag namelijk nieuwe informatie onthullen over de content die naar de game gaat komen. Omcirkel die dag dus maar vast in je agenda.
  • Er komt een top-down horror game onze kant op. Lees je mee, Eilish? Deze game heet - hoe toepasselijk - In Nightmare en er is vandaag een releasetrailer van verschenen. 29 maart kunnen we met de game aan de slag.
  • Als je net als een aantal van de redactieleden fervent LEGO liefhebber bent, dan heb ik slecht nieuws voor je. De Overwatch 2 LEGO set is namelijk vertraagd. De reden dat het langer gaat duren voor de LEGO set te koop is, is te wijten aan alle controversie rondom Activision Blizzard van de afgelopen jaren. Ze willen natuurlijk wel eerst de onderste steen boven krijgen.
  • Goed nieuws voor mensen met een Game Pass abonnement. De game FAR: Changing Tides zal vanaf dag één beschikbaar zijn op de service van Xbox. Lekker dobberen dus.
  • Gefronsde wenkbrouwen in het Verenigd Koninkrijk bij mensen die dachten spam mail te ontvangen van "de overheid". De mail geeft aan dat je testpakketten kunt ontvangen door een code in te voeren. Bij de mail zit een bijlage en als je die opent dan open de game Plague Inc. op je telefoon. In die game moet je een ziekte zien uit te laten groeien tot wereldwijde pandemie. Zouden wij soms zelf onderdeel zijn van een Plague Inc. spel dat door iemand wordt bestuurd die goed is in de game?
  • Jeff Ross is behoorlijk pissig op Sony. Als een klein kind loopt hij maar te etteren en te zeiken dat er geen vervolg op Days Gone komt en dat de game niet genoeg erkenning krijgt. In een interview ging hij helemaal los over het tweede deel dat er niet gaat komen en wat dat ons allemaal zou bieden. Zo zou je in Days Gone 2 kunnen zwemmen en zouden er beren in zitten die vuilnisbakken doorzochten. Wat jammer dat we dat moeten missen.
  • Mister Xbox Phil Spencer wil graag dat gamers cross platform geband kunnen worden. Voor games kan dit natuurlijk al, maar als iemand op PlayStation geband wordt, dan kan diegene nog rustig op zijn Xbox blijven gamen. Als het aan Spencer ligt dus niet voor lang meer.
  • Ik was vorige week in de Nachtbraker nogal kritisch over Bidoof. Volledig terecht natuurlijk, maar er is nu een mini-film gemaakt van dit lelijke ding. Check hem maar even.

Zo, dat was hem weer best lezer. Ik ga langzaamaan mijn bedje weer eens opzoeken zodat ik morgen weer fris en fruitig te werk kan. Over fris en fruitig gesproken, ik heb natuurlijk ook nog een nummertje voor je om de dag mee af te sluiten. Aangezien ik als een gek verlang naar de zomer, de lange dagen, zonnebrilletje op je snuit en gewoon weer wat kunnen doen. Daarom is de keuze voor het nachtnummertje van vandaag gevallen op een tropisch nummertje. Pak je kokosnoot erbij en geniet ervan. Adios!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?