Nachtbrakers: 12/01 met DOOM, Halo Infinite en BioShock

Howdy! De week is door midden en het aftellen richting het felbegeerde weekend is weer van start gegaan. Nog maar twee dagen vol aan de bak op het werk voor we weer even kunnen genieten van het altijd veel te korte weekend. Ik ga straks weer even lekker zitten voor een nieuwe aflevering van Boba Fett, maar voordat ik dat ga doen deel ik eerst nog een aantal opvallende nieuwtjes die ik tegenkwam tijdens mijn dagelijkse internet rondje. Dus laten we ze maar weer eens even langsgaan. Ready, set go!

onbekend

  • Bij Riot Games willen ze graag mensen aan boord houden die het eens zijn met het beleid. Waarschijnlijk vooral om zichzelf in te dekken en ellende zoals rechtszaken te voorkomen. Als je het als medewerker niet eens bent met het beleid kun je er momenteel voor kiezen om het schip te verlaten. Je ontvangt dan 25% van je salaris voor de komende drie maanden. Een soort oprotpremie voor mensen die zich niet kunnen vinden in de koers die gevaren wordt.
  • We blijven nog even bij PlayStation, want Sony heeft de meest gedownloade games vrijgegeven en verrassend genoeg stond Call of Duty: Vanguard niet op de eerste plek. In Noord-Amerika was NBA 2K22 de best verkochte game, terwijl Europees gezien FIFA 22 die eer ten deel viel. Call of Duty: Vanguard stond op beide lijstjes wel op een steady tweede plaats.
  • Gamen op je telefoon is helemaal hot, hip en happening. Je kunt nu zelfs DOOM spelen op je telefoon! Je moet er alleen wel wat geduld bij hebben.
  • Ik kan er overigens nog steeds niet echt aan wennen; gamen op mijn mobiele telefoon. Toch zijn er genoeg mensen die dat blijkbaar wel tof vinden om te doen. Het afgelopen jaar is er wereldwijd maar liefst 116 miljard dollar besteed aan mobiele games. Dat is best wat geld.
  • Ik mag graag een RTS-game spelen op z'n tijd. Als jij dat ook doet, dan heb ik slecht nieuws voor je. Warhammer: Age of Sigmar is namelijk uitgesteld naar later in 2023. In eerste instantie kwam de game al ergens in 2023 uit, dus ze zijn er op tijd bij met dit nieuws.
  • Laatst hadden we in de Nachtbraker al een held die honderd Halo Infinite potjes op een rij wist te winnen en vandaag hebben we er weer één. Dit keer iemand die de campaign uitspeelt op de Legendary moeilijkheidsgraad zonder ook maar één kogel af te vuren. Watch and learn Bram.
  • Een bug met het wapen Type 11 in Call of Duty: Warzone zorgt ervoor dat spelers oneindig veel ammunitie hebben. Best een fijne bug, dacht ik zo. Tenzij je niet met het wapen Type 11 speelt natuurlijk.
  • Ken Levine wil nog maar eens benadrukken wat we al wisten. Hij is op geen enkele manier betrokken bij de ontwikkeling van BioShock 4. Gezien het gedoe rondom het project waar hij zelf voor verantwoordelijk is, is het misschien handig de aandacht even bij jezelf te houden.
  • Als je vandaag op Twitter bent geweest, dan is de kans groot dat je de hashtag SaveRedDeadOnline tegen bent gekomen. Veel fans zien met leden ogen aan dat Rockstar amper omkijkt naar de online modus van Red Dead Redemption 2. De roep om nieuwe content groeit met de seconde. Net als de roep om GTA 6. Kom op, Rockstar! Gas op die lollie!

Hij zit er weer op de Nachtbraker voor vandaag. Morgenavond staat er weer een nieuwe voor je klaar, dus zorg dat je ook dan weer even de website checkt. Voor nu neem ik afscheid en ga ik lekker mijn bedje opzoeken. Voordat ik ga heb ik natuurlijk nog een muziekje voor je deze nacht. En omdat je er nu zelf ook bent, eentje met een knipoog. Weltruste!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?