Nachtbrakers: 13/01 met Avatar, Twitch en Pokémon

Ik vind de donderdag altijd een beetje een gekke dag. Het weekend is in zicht, maar toch niet helemaal. Je moet nog even een laatste horde nemen voor je echt kunt gaan genieten van je welverdiende vrije dagen. Maar goed, die komen we ook wel weer door. Morgen is het er ook nog eens erop of eronder voor veel mensen in dit land. Dan hebben we weer een persconferentie en horen we dat veel sectoren nog steeds niet of slechts half open mogen gaan. Want ja, gevaar ligt op de loer. Ach, laten we dat voor wat het is en ons even storten op belangrijke zaken. Het is namelijk weer tijd voor de Nachtbraker. De sappigste nieuwtjes netjes op een rij. Let's go!

onbekend

  • Disguised Toast is van Twitch gebanned omdat hij live Naruto heeft zitten kijken. Ja, dat is natuurlijk niet echt de bedoeling, he? Zijn reden? Hij verveelde zich. Zwaar leven ook, streamer zijn.
  • Over Twitch bans gesproken, ze zijn lekker bezig daar bij het platform. Een moderator is namelijk geband, omdat hij een 'je moeder'-grapje maakte naar één van zijn vrienden. Voor Twitch reden genoeg om eens lekker te gaan zwaaien met de banhammer.
  • Er komt een nieuwe Avatar game. Nee, niet Avatar: Frontiers of Pandora, maar een andere. Avatar: Reckoning is in ontwikkeling en wordt gemaakt voor iOs en Android. De mobiele game moet ergens in 2022 gaan verschijnen. Ik wacht wel gewoon op Frontiers of Pandora.
  • Een nieuw patent van PlayStation lijkt erop te wijzen dat backwards compatibility naar de consoles van Sony komt. Dit zou er voor zorgen dat je op de PlayStation 5 ook oudere PlayStation games kunt spelen. Sony heeft echter officieel nog niets aangekodnigd.
  • Eleven Table Tennis komt naar de PlayStation VR2. Althans, dat kunnen we opmaken uit een reactie van een ontwikkelaar op Reddit. Hierin geeft hij antwoord op de vraag of Eleven Table Tennis ooit naar de PlayStation VR komt. Het anwtwoord was dat het enige wat hen weerhield een tafeltennis game uit te brengen voor VR, de PlayStation Move controller was.
  • YIIK I.V krijgt een grote update en dat is aangekondigd middels een trailer. De game kwam in 2019 al uit, maar is niet echt een succes gebleken. Wellicht dat de game nu eindelijk interessant wordt. Al denk ik van niet.
  • Portal 2 is de eerste game die geschikt is om te spelen op Valves Steam Deck. Dat is te lezen op de Steam Database. Valve maakt zich dus op voor de release van de handheld oplossing voor Steam games.
  • De KFC heeft in Taiwan de handen ineengeslagen met Pokémon. Dit alles ter ere van de release van Pokémon Legends Arceus. Je krijgt daar bij je kindermenu een pakje Pokémonkaarten. Hoe tof is dat? Waarom hebben wij dat hier niet in onze Happy Meal?
  • Er komt een nieuwe My Hero Academia game aan; My Hero Academia Ultra Rumble. Een game voor pc en consoles. Natuurlijk is het ook een battle royale game, want die markt is inmiddels al meer dan verzadigd. Dus er kan er nog wel eentje bij.

Dat was hem weer. We stappen zo weer het bedje in en doen de oogjes toe en snaveltjes dicht, zoals een wijze blauwe uil ons ooit vertelde. Zoals je van mij gewend bent heb ik weer een nummertje voor je uitgezocht om de dag mee af te sluiten. Dit keer een gouden ouwe, wat mij betreft dan. Ik luisterde vroeger vaak naar dit nummer als ik bij mijn vader in de auto zat. Het brengt altijd veel nostalgische gevoelens naar boven en ik luister hem nog graag met enige regelmaat. Veel luister plezier en weltruste!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?