Nachtbrakers: 14/01 met PUBG, Dead by Daylight en Ms. Pac-Man

Ja, daar is 'ie weer hoor! Het weekend! Ik heb dit weekend geen bijzondere plannen. Het wordt overigens wel hoog tijd dat ik eens een kapper ga bezoeken. Inmiddels ben ik verworden tot een soort George uit de jungle. Daar kan geen heggeschaar meer tegenop. Ik check eigenlijk nooit het weerbericht, maar dat zal dit weekend wel weer tegenvallen, dus waarschijnlijk wordt het weer lekker thuis chillen. Wellicht af en toe een game spelen en vervolgens balen dat het weekend weer om is gevlogen. Ach ja, we gaan het zien. Laten we ons voor nu maar even focussen op het nieuws van vandaag. Here we go!

onbekend

  • Sommige mensen op deze aardkloot weten van gekkigheid niet wat ze met hun geld moeten doen. Je kan er bijvoorbeeld een huis van kopen of een mooie auto. Of je koopt er een pagina van een Spider-Man comic mee. Iemand heeft daar namelijk maar ruim 3 miljoen euro betaald. Voor een bladzijde!
  • De ontwikkelaar van PUBG heeft veel bedrijven in het vizier (get it). Ze hebben het vooral gemunt op copy cat games. Eén van de targets in deze aanval tegen het kopieergedrag is Apple. Succes!
  • Dead by Daylight fans opgelet! Niemand minder dan Doug Bradley gaat zijn medewerking verlenen aan de populaire horrorgame. Doug Bradley is de acteur die Pinhead speelde in Hellraiser. Hoe tof is dat? Hieronder kun je al zijn voicelines checken. O, vergeet trouwens niet je 1,5 keer bloodpoints te scoren in Dead by Daylight momenteel. Kan nog tot 21 januari.
  • Het is om van te kotsen, maar de volgende loser heeft zich al gemeld om op de NFT hypetrain te springen. En diegene is niemand minder dan Troy Baker. Nou hoor ik je denken; "Maar Troy Baker is toch helemaal geen ontwikkelaar?" Nee klopt, hij wil zogeheten voice NFT's gaan verkopen. De sukkel.
  • Star Wars fans zijn furieus over de nieuwe Boba Fett aflevering. SPOILER ALERT WARNING DUS JE BENT GEWAARSCHUWD, ALS JE NU NOG VERDER LEEST KAN HET ZIJN DAT JE IETS TE LEZEN KRIJGT WAT JE NOG NIET HAD WILLEN WETEN. OKE, JE BENT ER NOG DAN MOET JE HET ZELF MAAR WETEN. Er waren namelijk ritsen te zien in de aflevering. Wat een schande.
  • LEGO is druk bezig allerlei LEGO te maken en uit te brengen dat te maken heeft met gamen. Het ziet ernaar uit dat daar binnenkort weer iets bijkomt. Namelijk LEGO sets van Uncharted. Zou jij ze in huis halen?

onbekend

  • In het land van de rechtszaken heeft de rechtbank de deur dichtgesmeten in het gezicht van ouders. Hun kiddo's waren namelijk bezig met het kopen van Counter Strike: Global Offensive skins om deze vervolgens te verwedden. In plaats van hun koters op te voeden liepen ze te bitchen bij de rechtbank. Normaal gesproken werkt dat wel in Murica, maar dit keer dus niet.
  • Eeeeerrr is er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat is Ms. Pac-Man! De milf met de mooie rondingen blaast veertig kaarsjes uit, maar het is absoluut niet aan haar af te zien. Van harte Ms. Pack-Man!
  • Altijd al je eigen Hot Wheels autootje willen ontwerpen? Dat kan! Er is namelijk een designer contect voor Hot Wheels Unleashed en het winnende ontwerp komt daadwerkelijk in de winkels te liggen. Ga dus maar naar de tekentafel.

Hopsa, ik duik mijn mandje weer in. Morgenochtend word ik waarschijnlijk weer vroeg mijn bed uitgetrommeld door mijn kinderen. Die zijn nu in de leeftijd dat ze de hele dag de Kabouterdans en K3 willen luisteren, dus altijd feest. In de nacht kan ik dus nog even genieten van mijn eigen muziek. Dus, is het afsluiten van de Nachtbraker ook dagelijks een soort uitlaatklep. Vandaag een nummertje dat veel gamers wel kennen. Althans, als je een beetje into Spider-Man bent. Hier is namelijk DJ Khalid met Elevate. Geniet er lekker van. Joejoe!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?