Nachtbrakers: 17/01 met Shadow Warrior 3, Among Us en Halo

Het lichtpuntje van je dag is weer aangebroken en die was wel nodig ook. Het was vandaag namelijk Blue Monday en alsof dat niet heftig genoeg is, werd de beerput dat The Voice of Holland heet vandaag ook weer verder opengetrokken. Hoewel sommigen misschien blij zijn dat The Voice of Holland nu van de buis is, kan het met recht dus wel als meest depressieve dag van het jaar bestempeld worden. Ach, gelukkig hebben we altijd de Nachtbraker nog. Ook vandaag heb ik weer een stuk of wat nieuwtjes voor je verzameld. Dus vergeet al die ellende, pak er een drankje bij en ga er lekker voor zitten. Daar gaan we!

onbekend

  • We trappen direct af met groot nieuws over Shadow Warrior 3. Kaboutertjes hebben mij ingefluiserd dat die game namelijk op 1 maart uit gaat komen. Da's best snel toch? En onthoud: you've heard it here first.
  • Awesome Games Done Quick is een jaarlijks evenement waarbij mensen die niks anders te doen hebben dan games speedrunnen hun krachten bundelen om geld in te zamelen voor een goed doel. Helemaal top natuurlijk. Dit jaar hebben ze ruim 3,4 miljoen dollar opgehaald voor de Precent Cancer Foundation. Lekker bedrag wel.
  • Bij Awesome Games Done Quick worden overigens niet alleen speedruns gedaan, maar ook speciale uitdagingen. Zo heeft Mitchriz Sekiro: Shadows Die Twice volledig geblinddoekt uitgespeeld.
  • Phil Spencer maakt zijn borst nat nu het er op lijkt dat PlayStation grootste plannen heeft om een variant te maken op de Xbox Game Pass. Spencer zegt dat hij niet anders had verwacht en dat dit de enige juiste richting is. Zou ook wel een beetje vreemd zijn als hij die route van PlayStation af zou kraken.
  • De trophy lijst voor Dying Light 2 is onthuld. Voor de completionisten onder ons kun je je vast voorbereiden op het maximaliseren van je statistieken en het vinden van alle collectibles. Techland moet natuurlijk de claim dat het vijfhonderd uur duurt voor je de game 100% uitspeelt wel waarmaken.
  • Niet alleen Bram is een enorme fan van Halo Infinite. Ook filmregisseur John Carpenter vermaakt zich prima met het nieuwe avontuur van Master Chief, zo meldt hij op Twitter.
  • Sony heeft de trademark van Psygnosis vernieuwd. Psygnosis is de studio achter games als Shadow of the Beast, WipEout en Lemmings, maar verwacht niet snel een nieuwe Lemmings game. Sony doet dit namelijk iedere tien jaar, maar nieuwe games komen er niet uit voort. In de Nachtbraker van 2032 lees je dus waarschijnlijk dat het trademark wederom hernieuwd is.
  • Wie dacht dat Scream iets van eind jaren 90 is, heeft het goed mis. De franchise is nog steeds helemaal hot. De nieuwste film is net in de Verenigde Staten gelanceerd en heeft al 30,6 miljoen dollar opgebracht. Daarmee stoot het Spider-Man: No Way Home van de troon.
  • De cast van Scream houdt natuurlijk wel van een potje moorden, dus gingen zij Among Us spelen. Daarmee lieten ze gelijk zien dat Ghostface naar de game komt. En het mooiste van alles: het is gratis en voor niets!

Amai! Zo lees je de eerste letters van een nieuwe Nachtbraker en zo glijden je ogen alweer over het slotstuk. Maar niet getreurd! Morgen hebben we natuurlijk gewoon weer een nieuwe versie van de Nachtbraker voor je klaarstaan. Zelfde tijd, zelfde zender. Dus omcirkel hem maar in je agenda. Vandaag sluiten we het wat rustiger af. Stromae is namelijk na lange tijd van afwezigheid weer terug en hij heeft een nieuw nummer uitgebracht. Het is goed te merken dat de kappers lange tijd dicht zijn geweest in Frankrijk, maar dat terzijde. Luister ze en een fijne nacht!

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?